Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Chelsea Wolfe – “The Mother Road”

De Amerikaanse muzikante en zangeres Chelsea Wolfe gaat doorgaans in het zwart gekleed door het leven, maar een triestig figuur is ze zeker niet. In tegendeel, want de koningin van de duistere klanken is al toe aan haar zevende studioalbum. Haar vorige album Hiss Spun was een indrukwekkend machtsvertoon en greep je meteen bij je nekvel. Met haar nieuwe lp gaat ze echter terug naar haar beginjaren en laat ze de grootse, overrompelende sound-wall even voor wat het is.

“The Mother Road” is een verrassende terugkeer en klinkt in vergelijking met haar vorig werk echt rustgevend. De duistere sfeer moest wijken voor een mystieke sfeer, die best wel wat mee heeft van Florence & The Machine. Fans van haar harder werk zullen dus opkijken als ze het nummer voor het eerst horen, want het is werkelijk een nieuw kantje van Wolfe. “The Mother Road” brengt haar terug naar de kern van haar muziek en laat vooral haar stem spreken. Het wordt uitkijken naar haar nieuwe album Birth Of Violence, dat op 13 september zal verschijnen.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

18 juni 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief