Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle «Float» – “Our Faces”

België heeft er weer een project bij om in de gaten te houden. Tim Wuyts en Dries De Maeyer sloegen de handen in elkaar en brachten deze week hun debuut uit onder de naam «Float». Je kan je oren maar beter gespitst houden voor deze band, want de intrigerende en gelaagde sound die het tweetal nu al weet af te leveren, smaakt naar veel meer. De lat voor komende nummers werd torenhoog gelegd, en zo’n ambitie kunnen we alleen maar aanmoedigen. Als de mannen op dit elan verdergaan, zullen ze hun naam zeker waarmaken en boven water komen drijven.

De eerste twee minuten van “Our Faces” kabbelen voorbij, maar stilletjes aan wordt het nummer voorzien van meer en meer emotie. «Float» durft de tijd nemen om rustig aan op te bouwen naar een aanmoedigend gitaarmoment, en vanaf dan zijn we helemaal mee in hun verhaal. De sfeer kon haast niet beter en aan alle details werd aandacht besteed, wat de romantische geladenheid van het nummer alleen maar extra kracht bijzet. Uiteindelijk komen we zelfs bij een groots hoogtepunt terecht en zouden we het niet erg vinden moest die ‘I’m only looking for your eyes on mine’ over ons gaan. “Our Faces” laat je niet onberoerd achter en de gezichten van de mannen van «Float» willen we zeker zien terugkeren.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
InstagramNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Cariss Auburn - "Float"

De intrigerende Cariss Auburn is nog een redelijk fris gezicht in de muziekwereld en verschijnt vandaag wellicht voor het eerst op je…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 6LACK - "Float"

Er is er een jarig! Amerikaanse alternative r&b-ster 6LACK viert zijn speciale dag met een nieuwe single. Ook een verjaardagscadeau is de…
AlbumsRecensies

«Float» - Behind the Curtains (★★★★): Nauwgezette facettenroulette

Ons Belgenland kent heel wat projecten die niet door de eerste de beste muzikanten tot stand komen, die eenieder in zijn playlists…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.