Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alexandra Savior – “Crying All The Time”

Alexandra Savior heeft wat te vieren vandaag. De Portlandse wordt 24 jaar (hiep hiep hoera) en brengt een nieuwe single uit. “Crying All The Time” is haar eerste nieuwe werk na haar debuutplaat Belladonna Of Sadness uit 2017, waarvoor ze toen de hulp kreeg van Alex Turner bij het schrijfproces en als producer. Eerder schreef Savior nog mee aan “Miracle Aligner” van The Last Shadow Puppets, en zo was de creatieve uitwisseling compleet. “Crying All The Time” is een sferig voorsmaakje voor haar nieuw album The Archer, waarvoor ze samenwerkte met Sam Cohen als producer, die zijn eigen solocarrière in mei nog nieuw leven inblies met zijn album The Future’s Still Ringing In My Ears.

“Crying All The Time” heeft een melancholische jaren ’60-sfeer over zich hangen en trekt ons met huilende gitaren bij de kraag. Savior laat haar liefde voor b-films, horror en liefdesverhalen spreken en laat ons voelen alsof we figureren in een film noir waar zij de kleurrijke hoofdrol in speelt. Voor fans van een geslaagde kruisbestuiving tussen Lana Del Rey en The Last Shadow Puppets. Voor deze jonge femme fatale pinken we een klein traantje weg.

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsRecensies

Alexandra Savior - The Archer (★★★★½): Hoog femme-fatalegehalte

Van caféconcertjes tot een samenwerking met de befaamde Alex Turner: het overkwam de Portlandse Alexandra Savior. Ze werd eerder al vergeleken met…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alexandra Savior - "The Archer"

Met de hulp van Alex Turner kwam Alexandra Savior in 2017 boven water drijven met haar geslaagde debuutalbum Belladonna of Sadness. De befaamde…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alexandra Savior - "Saving Grace"

Begin juni was er voor het eerst in enkele jaren tijd nog eens muziek van Alexandra Savior. De jongedame kwam aan de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.