Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Goth Babe – “Imaginationcy”

Goth Babe is een soloproject van Griff Washburn, waarmee hij in ieder geval niet brengt waar je je aan zou kunnen verwachten bij het lezen van die bandnaam. Het gaat om bedroom pop van de bovenste plank, een plank zodanig hoog dat je een heel aantal meters moet beginnen zweven om die te kunnen bereiken. Laat dat nu net zijn waar Washburn goed in is; steeds creëert de jongeman een sound waarnaar je wil teruggrijpen. Wat voor droommiddelen hij allemaal ter beschikking heeft, we weten het ook niet.

Griffs stem heeft iets enorm bezwerend en eigenlijk alleen al daarom zijn Goth Babe nummers het luisteren waard. De elektronica op “Imaginationcy” is misschien iets te basic en poppy om zijn andere exemplaren te overtreffen, maar toch zullen we het nummer niet links laten liggen. Daar is Goth Babe nu eenmaal te verslavend voor. Zoeken naar een wazige droomtoets moet je niet doen, want de song staat er bol van en dat mist zijn effect niet. “Imaginationcy” is ideaal om gezellige zomeravonden te begeleiden en we weten nu al dat het ons in de koude wintermaanden als in een flashback zal terugwerpen naar die zomerse setting. Overwegend gelukzalig-nostalgisch, daarmee vatten we misschien nog het beste de sfeer van Washburns nieuwste, hemelhoge worp samen.

Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

13 juni 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief