Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single JNR. Williams ft. Theophilus London – “Healer”

JNR Williams is nog niet al te lang actief in de muziekwereld, maar de successen die hij de afgelopen zes maanden heeft weten te realiseren, zijn opmerkelijk. Zijn debuutsingle “What A Difference” haalde al meer dan 800k streams op Spotify en ook zijn debuut-ep Where We Start doet het op de streamingsite uitstekend. De Brit met het wonderlijke stemgeluid mocht onlangs ook mee op de Europese tour van Grace Carter en ook zijn eerste concert ooit geraakte al snel uitverkocht. Dat JNR Williams een artiest voor de toekomst is, bewijst hij ook op zijn nieuwe single “Healer” waarvoor hij niemand minder dan Theophilus London heeft weten te strikken.

JNR Williams beschikt over een zeer speciale stemgeluid en weet zijn stem ook optimaal te gebruiken. Met een aantal zeer voorzichtige uithalen op “Healer” doet hij zijn koorachtergrond alle eer aan. JNR Williams verkiest eerder subtiliteit in zijn muziek, maar de sterke subbassen die we ook al van Stormzy’s “Vossi Bop” kennen, heeft hij desondanks op “Healer” verwerkt. De Londonse zanger stelt zich ook graag breekbaar op en dat staat wel in een mooi contrast met Theopilus London zijn strofe. Een heel sterk popnummer is “Healer” geworden waarmee JNR Williams de verwachtingen in de volgende nummers alweer de hoogte in schiet.

Facebook


Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek!

12 juni 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief