Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sports Team – “Here It Comes Again”

©CPU – Joost Van Hoey

Sports Team mag zich nu al tot één van de ontdekkingen van het jaar rekenen. De band uit London speelde onlangs nog een veel bejubelde show op Best Kept Secret (afgezien dan voor onze collega’s van de HUMO) en losten met Keep Walking! in maart een sterke ep af. Deze zomer belooft alvast veel goeds voor de band, want ze staan tweemaal op het mythische Glastonbury en het legendarische zusterfestival Reading & Leeds. Vandaag losten ze alvast met “Here It Comes Again” een kort, maar zomers plaatje.

“Here It Comes Again” is alweer een puike single van Sports Team geworden. Het tempo werd wat omhoog getrokken en ook in de sound is een duidelijk progressie hoorbaar. Het gitaardeuntje klinkt heel zomers en past perfect bij de stem van frontman Alex Rice. Het nummer bouwt vanaf het begin op naar een climax, die er op het einde van het nummer ook komt. “Here It Comes Again” straalt heel veel energie uit en zorgt andermaal voor een glimlach op onze gezichten. Wij kijken dankzij “Here It Comes Again” nog dat tikkeltje meer uit naar hun optreden op Rock Werchter!

Op zondag 30 juni opent Sports Team de main stage van Rock Werchter.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1326 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sports Team - "Happy (God's Own Country)"

De Britten van Sports Team hebben er twee succesvolle jaren opzitten. Na een passage op Rock Werchter in 2019 en een veelbelovend…
AlbumsRecensies

Courting - Grand National (★★★★): De draak steken met alles en iedereen

Het postpunk-vijftal Courting uit Liverpool tekende afgelopen jaar, nadat ze met “Football” een waar anthem losten, een deal bij Nice Swan Records…
FeaturesMuzieknieuwtjes

Muzieknieuwtjes van de week (22-28 maart)

Doorheen de week verschijnt er heel wat muzieknieuws. Zoveel zelfs dat je door de bomen het bos vaak niet meer kan zien….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.