Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single FINNEAS – “Angel”

FINNEAS staat tegenwoordig nog altijd bekend als ‘de broer van Billie Eilish’. Of dat nog lang het geval zal zijn, is nog maar de vraag. We wisten al dat nummers schrijven voor zijn zus eeb van zijn grootste talenten is, maar ook solo bevestigt de jonge Amerikaan. Een aantal weken geleden kregen we nog het wondermooie “I Lost A Friend”, en ook vandaag worden we van onze sokken geblazen. Zonet ging bij Zane Lowe zijn nieuwste single “Angel” in première en daarop toont Finneas O’Connell nog maar eens dat hij het ook zonder zijn zus kan.

Dat Finneas veel van zijn vriendin Claudia Sulewski houdt, was al duidelijk nadat hij het nummer “Claudia” aan haar opdroeg. Vandaag doet de jonge Amerikaan dat opnieuw met “Angel”. In tegenstelling tot “Claudia” is “Angel” eerder een rustig nummer, dat opent met een piano. Pas tegen de helft van het nummer krijgen we een meer elektronische sound. In de refreinen gaat de jonge Amerikaan wel heel hoog met zijn stem, wat op het einde fantastisch uitpakt, als ook nog eens de elektronische drums erbij komen. Overigens zit de nieuwste single van FINNEAS vol samples van natuurgeluiden, die de setting compleet maken. Een nieuw muzikaal hoogstandje van Finneas O’Connell dus.

Facebook | Instagram | Twitter

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek!

11 juni 2019

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief