Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bat For Lashes – “Kids In The Dark”

Bat For Lashes is al jarenlang het begeesterd project van Natasha Khan. Onder die noemer heeft ze inmiddels vier albums uitgebracht, stuk voor stuk gevuld met dromerige persoonlijke nummers in een elektronisch jasje. Zo ook het lied “Daniel”, een lied dat in 2009 een bescheiden indieklassieker werd. Op 6 september verschijnt haar vijfde album Lost Girls. Geïnspireerd door films uit de jaren tachtig, belooft het een conceptalbum te worden over het leven van een zekere Nikki Pink in Los Angeles. Het eerste nummer dat we hieruit kunnen horen is “Kids In The Dark”.

“Kids In The Dark” is een nummer dat ons bijzonder nieuwsgierig maakt naar het nieuwe album. Met dromerige synths, lagen vol verrassende geluiden en een gedetailleerde productie, klinkt het lied subtiel maar rakend. De schoonheid van de single schuilt voornamelijk in de liefdevolle en intense teksten die Natasha Khan met haar zachte, helende stem zingt. “Kids In The Dark” is bijgevolg geen nummer dat je in één keer omverblaast, maar wel traag onder je huid kruipt. We kunnen niet wachten om onze gedachten onder te dompelen in Lost Girls.

Tracklist:

01 “Kids in the Dark”
02 “The Hunger”
03 “Feel For You”
04 “Desert Man”
05 “Jasmine”
06 “Vampires”
07 “So Good”
08 “Safe Tonight”
09 “Peach Sky”
10 “Mountains”

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bat For Lashes - "Jasmine"

De Engelse zangeres Natasha Khan, die onder de naam Bat for Lashes muziek uitbrengt, heeft vandaag weer een nieuwe single genaamd “Jasmine”…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bat For Lashes - "Feel For You"

De Engelse Natasha Khan van Bat for Lashes komt meteen op het emotionele punt met haar voortstuwende nieuwe single “Feel for You”….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single All We Are - "Heart Attack (feat. Alex Kapranos)"

Wat krijg je als je een Ierse drummer, een Noorse bassiste en een Braziliaanse gitarist samenbrengt? Geen begin van een mop, wel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.