Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oliver Tree – “Miracle Man”

‘Als deze post 400.000 reacties krijgt, los ik een nieuwe single’. Zo gezegd, zo gedaan. De flamboyante Amerikaanse zanger Oliver Tree is al enkele jaren actief, maar begint pas sinds kort door te breken bij het grote publiek. Met “Hurt” staat hij sinds vorige week in De Afrekening van Studio Brussel en met zijn nieuwste worp breit Oliver Tree verder aan zijn eigen sound. Met een debuutalbum dat er binnenkort waarschijnlijk aan zit te komen, zou hij in de toekomst zomaar eens grote zalen kunnen vullen. Zelf legt hij de lat in elk geval al hoog. ‘Ik word de eerste persoon met een bloempotkapsel die een Grammy wint, wacht maar!’, klinkt het.

“Miracle Man” past perfect binnen het genre van Oliver Tree. Openen doet het nummer met een akoestische gitaar, maar net zoals in elk ander nummer van de Amerikaan volgen er een stevige beat en een aantal elektrische samples. Het nummer wisselt af met rustige en stevigere stukken en eindigt zoals het begon, akoestisch. Op zijn nieuwste single klinkt Oliver Tree niet meteen vernieuwend, maar dat hoeft daarom niet slecht te zijn. Zijn gebruikelijke formule lijkt aan te slaan en dat is hem van harte gegund.

Voorlopig speelt Oliver Tree enkel shows in zijn thuisland en op een debuutalbum blijft het nog wachten.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2107 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Oliver Tree @ Ancienne Belgique (AB): Entertainment boven muziek

Oliver Tree dankt zijn succes aan TikTok en zijn entertainende videoclips. Dat je daardoor al meteen met een kritischere blik wordt bekeken,…
AlbumsRecensies

Oliver Tree - Alone In A Crowd (★★): Singles en opvulsel

Er valt op z’n minst wel wat te zeggen over de persona van Oliver Tree. De man, die veelal als levende meme…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oliver Tree - "Essence" (feat. Super Computer)

Oliver Tree heeft sinds kort een nieuw kapsel en dat kan maar één ding betekenen: er komt een nieuwe plaat aan. Na…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.