Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oliver Tree – “Miracle Man”

‘Als deze post 400.000 reacties krijgt, los ik een nieuwe single’. Zo gezegd, zo gedaan. De flamboyante Amerikaanse zanger Oliver Tree is al enkele jaren actief, maar begint pas sinds kort door te breken bij het grote publiek. Met “Hurt” staat hij sinds vorige week in De Afrekening van Studio Brussel en met zijn nieuwste worp breit Oliver Tree verder aan zijn eigen sound. Met een debuutalbum dat er binnenkort waarschijnlijk aan zit te komen, zou hij in de toekomst zomaar eens grote zalen kunnen vullen. Zelf legt hij de lat in elk geval al hoog. ‘Ik word de eerste persoon met een bloempotkapsel die een Grammy wint, wacht maar!’, klinkt het.

“Miracle Man” past perfect binnen het genre van Oliver Tree. Openen doet het nummer met een akoestische gitaar, maar net zoals in elk ander nummer van de Amerikaan volgen er een stevige beat en een aantal elektrische samples. Het nummer wisselt af met rustige en stevigere stukken en eindigt zoals het begon, akoestisch. Op zijn nieuwste single klinkt Oliver Tree niet meteen vernieuwend, maar dat hoeft daarom niet slecht te zijn. Zijn gebruikelijke formule lijkt aan te slaan en dat is hem van harte gegund.

Voorlopig speelt Oliver Tree enkel shows in zijn thuisland en op een debuutalbum blijft het nog wachten.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1502 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oliver Tree - "Placeholder"

De tijden waarin Oliver Tree echt grappig was, lijken tegenwoordig definitief in het verleden te liggen. En dus moet de man een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oliver Tree - "I Hate You"

Sinds Oliver Tree muziek maakt, heeft hij de aandacht meerdere malen naar zich toe weten te trekken. In het begin was dat…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Oliver Tree - Cowboy Tears (★★): Niet zo Wilde Westen

Het verhaal van Oliver Tree is, in tegenstelling tot wat hij ons in het verleden al enkele keren probeerde te doen geloven,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.