Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Jax Jones & Jess Glynne – “One Touch”

In Groot-Brittannië is Jess Glynne een van de populairste vrouwelijke popsterren en verkoopt ze arena’s uit aan de lopende band. In België is ze ook geliefd, want twee maanden geleden mocht ze haar nieuwe album nog in een uitverkochte AB voorstellen. In aanloop van haar drukke festivalzomer, brengt ze vandaag een samenwerking met haar landgenoot Jax Jones uit. De dj en producer wist de laatste twee jaren al enkele hits te scoren en heeft met zijn nieuwe single waarschijnlijk weer prijs.

Laten we meteen een punt maken: “One Touch” is niet het nieuwe “One Kiss” en zal bijgevolg ook niet wekenlang op de toppositie van de Ultratop vertoeven. Toch maakt de poptrack je gelukkig, ondanks dat het nummer geen al te typische zomerse elementen bevat. Jess’ stem is en blijft wel een zonnetje dat ons vrolijk kan blijven maken, al hebben we haar soul-getinte nummers toch iets liever.

Jess Glynne staat komende zomer op 11 augustus op de Main Stage van de Lokerse Feesten, samen met o.a. Oscar & The Wolf en Kodaline.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

24 mei 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter