Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jess Glynne – “Silly Me”

© Kate Bellm

Jess Glynne is terug van weggeweest met haar nieuwste single “Silly Me”. Na drie jaar afwezigheid keert de zangeres met de meeste Britse nummer 1 hits van een solo-artiest ooit achter haar naam terug met een moderne blues-pop ballad waarin haar kenmerkende, aardse en soulvolle stem centraal staat. Het nummer is geschreven en geproduceerd door Jess zelf, Knox Brown en P2J. Die twee laatsten werkten trouwens al samen met RAYE, Stormzy, Beyoncé en FKA twigs.

De tekst van het nummer gaat over omgaan met pijnlijke ervaringen en het vinden van de kracht om verder te kunnen gaan. Glynnes kenmerkende stemgeluid voegt hier nog een extra emotionele lading toe. De opbouw is zeer sterk en het refrein blijft ook lang in je hoofd zitten. Met “Silly Me” laat de Britse zien dat ze hard heeft gewerkt aan haar comeback en dat dit een nieuw tijdperk voor haar betekent.

Het krachtige en inspirerende “Silly Me” toont Jess Glynnes unieke stem en talent voor storytelling op een zeer mooie manier. Het is een reflecterend nummer dat de luisteraar uitnodigt om te leren van hun fouten en er sterker uit te komen. De perfecte introductie voor haar langverwachte derde studioalbum.

Website / Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify!

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jess Glynne - "Friend Of Mine"

Als je als Britse zangeres meer officiële nummer 1-singles op je conto hebt staan dan pakweg Dua Lipa, Ellie Goulding en Spice…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Martin Jensen X RANI – “At Least I Had Fun”

De Deense dj Martin Jensen verzamelde de voorbije jaren toch al enkele kleine en grotere hits, waarvan “Solo Dance” misschien wel de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jax Jones & Jess Glynne - "One Touch"

In Groot-Brittannië is Jess Glynne een van de populairste vrouwelijke popsterren en verkoopt ze arena’s uit aan de lopende band. In België…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.