Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

O.a. The Van Jets, Novastar en STAKE maken line up van Rock Herk 2019 compleet

© CPU – Joost Van Hoey

Op 12 en 13 juli zakken weer heel wat leuke acts af naar het knusse Belgische festival Rock Herk. Nadat we al wisten dat o.a. dEUS, Dead Man Ray, Whispering Sons en Gruppo Di Pawlowski op de line-up staan, komen er vandaag de laatste 33 namen bij. Zo hebben ze met Novastar een tweede headliner beet, zakken The Van Jets voor hun laatste festivaltour nog gezamenlijk af naar Herk en zullen ook rockhelden zoals STAKE, The Sore Losers en Black Leather Jacket op één van de podia staan. Verder worden ook de popmessias Warhola, de gemaskerde Dr. Lektroluv, de Canadese rockers Metz, de Britse groep and so i watch your from afar, de poprockers Jaguar Jaguar en de Belgische surferboys Danny Blue & The Old Socks verwacht. Ten slotte maken Isbells, Psycho 44, Poldoore, AliA, Flasback Force, Goe Vur In Den Otto, The Guru Guru, VONNIS, Celestial Wolves, PSYCHONAUT, Vandal X, Peuk, BOLT RUIN, Hemelbestormer, Pelace, Bibi Seck, DJ Suspect, Mister Critical, Up To Eleven, SoulBoys vs RudeBoys en DJ Jules X de affiche compleet.

Meer info en de complete line up kan je vinden op de site. Tickets zijn nog steeds verkrijgbaar.

22 mei 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief