FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Enter Shikari, Circa Waves en Lil Kleine komen naar Crammerock 2019!

© CPU – Nathan Dobbelaere

Ook Crammerock doet er dit jaar weer alles aan om er een topeditie van te maken. Het festival in Stekene, dat traditioneel de festivalzomer afsluit,  vindt dit jaar plaats op vrijdag 6 en zaterdag 7 september. De afgelopen weken maakte de organisatie al de komst van headliners Goose, The Vaccines, Black Box Revelation en Bazart bekend en daar voegen ze vandaag nog maar eens drie kleppers aan toe. Met Circa Waves krijgt het festival dit jaar een zeer populaire festivalband over de vloer die onlangs met What’s It Like Over There? nog een aanzienlijk album hebben uitgebracht. Nog een band die deze zomer uit de UK naar de Oost-Vlaamse gemeente komt is Enter Shikari. De band rond Rou Reynolds geldt als pionier van de electronicore en speelde onlangs nog in een uitverkochte Ancienne Belgique. Uit Nederland krijgen we dan weer hoogbezoek van Lil Kleine. De rapper uit Amsterdam behoort tot de meest beluisterde Nederlandse artiesten ooit op Spotify en speelde deze maand nog twee avonden in de Ziggo Dome in Amsterdam. Met een nieuw album onder zijn arm zal hij zeker weer heel wat jong volk naar Crammerock kunnen lokken.

De line up begint al mooi vorm te krijgen en binnenkort volgen er nog meer namen. De ticketverkoop start deze zaterdag om klokslag 14:00. Voor meer info kan je terecht op de website van het festival.

Een overzicht per dag op alfabetische volgorde (nieuwe namen in het cursief):

Vrijdag 6 september: Bazart – Black Box Revelation – The Vaccines

Zaterdag 7 september: Circa Waves – Enter Shikari – Goose – Lil Kleine

 

2027 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pukkelpop vult aan met Fontaines D.C., Romy, Inhaler, Sugababes en meer!

De krokusvakantie is voorbij, dus keert ook de organisatie van Pukkelpop terug naar het bureau. Dat betekent met andere woorden dat er…
InstagramLiveRecensies

Enter Shikari @ Ancienne Belgique (AB): Plonsen in de metaverse

Dat er veel overeenkomsten zijn tussen dance en metal werd duidelijk toen Electric Callboy via Tekkno de Eurosong-hype oversteeg. Intussen is het…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Jera on Air voegt vierde festivaldag toe met onder andere The Prodigy en Enter Shikari

Als een donderslag bij heldere hemel: zo voegde Jera on Air vandaag uit het niets een vierde dag toe aan zijn festival….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.