Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Moli – “Lonely Nights”

Moli is geboren in België, opgegroeid in Engeland, maar toch Berlijn is tegenwoordig haar uitvalsbasis. De jonge zangeres maakt leuke bedroompop die ons niet in slaap wiegt, maar onze ogen voor haar talent helemaal laat open gaan. Vorig jaar dropte ze haar debuut-ep Resumé, waarop ze alle singles verzamelde die ze tot dan toe uitbracht. Gisteren kregen we dan nog eens een nieuwe single, die ook zeker het luisteren waard is.

“Lonely Nights” is haar tweede release dit jaar en klinkt ook deze keer heerlijk dromerig, zonder ons in te laten dommelen. Ondanks de rustige vibe, kunnen we het nieuwe nummer zeker niet flets noemen en dwarrelen we graag mee door de dromerige, elektronische geluidjes. De lichte r&b-sfeer staat haar met zekerheid en doet ons vermoeden dat er Moli nog heel wat te wachten staat. Dat zal nog iets geven, want de steun van YouTube heeft ze al te pakken.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

18 mei 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter