Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Moli – “Crying in the Swimming Pool”

Frederick Wilson

De Brits-Belgische Moli bracht in 2021 de zeer fijne ep Préface uit, waar ze op een heerlijke retro sound afwisselde tussen Engels en Frans. We beschreven haar toen al als een goed bewaard geheim in de Belgische popwereld, want haar talent wordt nog steeds te veel over het hoofd gezien door de radiozenders. Naast eigen muziek uitbrengen, schreef ze inmiddels ook al hits voor onder andere Lost Frequencies en Zoe Wees. Een gevoel voor hits heeft ze dus, wat we ook in haar gloednieuwe single kunnen horen.

In haar eerste nummer in een lange tijd blijft ze haar retropop trouw, al voelt “Crying in the Swimming Pool” toch ook wat anders aan. De melancholische melodie past heerlijk bij de weemoedige tekst en bouwt mooi op richting de refreinen. Een nostalgisch sentiment overheerst in deze popparel, waarop haar kenmerkende stem ook weer tot zijn recht komt. “Crying in the Swimming Pool” is de perfecte soundtrack voor de nazomer en zou haar radiodoorbraak in België mogen zijn. We zijn alvast blij met deze terugkeer van Moli.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Suikerrock vult affiche aan met Faithless, Brihang, Froukje, Royel Otis en meer!

Je zou het misschien niet zeggen als je aan het raam kijkt, maar het festivalseizoen begint nu echt wel heel nadrukkelijk op…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lost Frequencies & Bastille - "Head Down"

Of hij een van zijn drie MIA-nominaties zal kunnen verzilveren, valt nog af te wachten, maar met een gerust gemoed kan Felix…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lost Frequencies - "The Feeling"

Als de naam Felix De Laet nog niet meteen een belletje doet rinkelen, dan doet diens artiestenalias Lost Frequencies dat ongetwijfeld wel….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.