Features

De vijf van “Den Beir” – 173

Ook in 2019 vergezellen we je van muziek. Een ook dit jaar vergeten we onze vaste rubriek ‘De vijf van “Den Beir”’ niet. Voor de 173ste keer selecteerden we weer een vijftal te ontdekken nummers die we aan jullie willen voorstellen. Laat je andermaal verrassen door de diversiteit van onze selectie. Deze week is onze keuze gevallen op de onderstaande nummers:

Emma Elisabeth – I’d Be Lying

Met zachte vocals en een vreselijk melancholische gitaar weet Emma Elisbeth de liefhebbers van de beter singer-songwriters over de streep te trekken.

The Cosmics – Drained

‘I want it, I need it, I’m shaking, I’m breaking!’, schreeuwt de frontvrouw van The Cosmics, en dat gevoel delen wij bij het beluisteren van hun nieuwste garage punkrock nummer.

Crystal Cities – Under the Cold Light of the Moon

The War On Drugs zijn tegenwoordig de vaandeldragers van de verfijnde americana folk, maar daaronder zijn er heel veel kleine bandjes die het minstens even goed doen. Crystal Cities toont alvast het goeie voorbeeld met “Under the Cold Light of the Moon”

STRANGE BONES – Give Me The Sun

Strakke riffs, een heel aanstekelijk refrein en nergens een notie van terughoudendheid. Strange Bones heeft het nog steeds.

Reminders – Post Paris Blues

Britse garagerock met een post punk invloed en vuile vocals, Reminders klinkt uniek!

DANSEN DANSEN

SACHI – Sparking My Fire (feat. ROE)

Een fijne opbouw en een al even dansbaar refrein zorgen er voor dat SACHI een zomerhit in handen heeft.

18 mei 2019

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief