Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Yung Mavu & Chuki Beats – “Chameleon Flow”

© Lucas Heirbaut

Met meer dan twintig miljoen views op YouTube geldt de Belgische rapper Yung Mavu als één van de grootste opkomende hiphop talenten van het land. In 2017 ging hij viraal met “Black Magic”, waarin hij het Harry Potter deuntje omtoverde tot een echte rap-track. Dit jaar schakelt Mavu een versnelling hoger, want hij blijft de ene track na de andere track droppen. Ook zijn eerste ep Hi, I’m Pierre zag twee maand geleden het levenslicht en werd al snel opgepikt door de Belgische muziekscene.

Met een duur van iets minder dan twee minuten, is “Chameleon Flow” aan de korte kant, maar dat is niet meteen een nadeel voor de goed geproducete rapsingle. Het zou ons niet verbazen, moest deze single nog eens viraal gaan, want de heerlijke flow en de sterke trapbeat stralen internationale klasse uit zoals we die steeds vaker in België te horen krijgen. Yung Mavu is goed op weg om het volgende paradepaardje van de Belgische rapscene te worden en dat juichen we door “Chameleon Flow” eens te meer toe.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

17 mei 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief