Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Chance The Rapper ft. Tisakorean – “GROcERIES”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Chance The Rapper ft. Tisakorean – “GROcERIES”

Het album Coloring Book was voor Chance The Rapper een schot in de roos. De nog jonge Amerikaan werd dan ook overladen met lof en een karrenvracht aan boekingen. Na zo’n entree te hebben gemaakt in de hiphopwereld, is het niet gemakkelijk om op die succesvolle golf voort te blijven surfen. Chance bewijst zijn kunnen en loste vorig jaar maar liefst vier nieuwe singles en die mogen er zeker wezen. Zijn eerste release van 2019 is er één met Houston rapper Tisakorean die zelf vorige week een interessante mixtape op de wereld losliet. Gooi daar nog eens de toevoeging van Murda Beatz bij en “GROcERIES” zou normaal gezien vuurwerk moeten geven.

“GROcERIES” ontgoochelt allerminst. Chance is weer heerlijk zichzelf en Tisakorean is geen slechte keuze geweest om mee samen te werken. Daarenboven kan je jezelf ook nog amuseren met de spitsvondige lyrics: zinnen zoals ‘Can you do it simple just like lemonade?’ en ‘Too much drip on my chip’ zijn eigenlijk een verademing in de hiphop van ‘bitches’ en ‘fucks’. De beat is dat ook: een aangenaam opgewekt geluid klinkt door je boxen. In juli komt Chance zijn tweede album uit en wat zouden we blij zijn als deze er ook op stond!

Facebook Website

 

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Chance the Rapper – “Together” (feat. DJ Premier)

Weinig hedendaagse rappers leggen een even vlekkeloos parcours af als Chance the Rapper dat deed in zijn beginjaren. Rolling Stone Magazine kroonde…
InstagramLiveRecensies

Don Toliver @ La Madeleine: Muziek als bijzaak

Dat de stembanden van Don Toliver van gouden waarde zijn, weet niet alleen de bankrekening van de Amerikaan. Als koning van de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Chance the Rapper - "Child of God"

Heeft Chancelor Jonathan Bennett nog een introductie nodig? Onder zijn alias Chance the Rapper bestormde de artiest uit Chicago in 2016 het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.