Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Chance The Rapper ft. Tisakorean – “GROcERIES”

Het album Coloring Book was voor Chance The Rapper een schot in de roos. De nog jonge Amerikaan werd dan ook overladen met lof en een karrenvracht aan boekingen. Na zo’n entree te hebben gemaakt in de hiphopwereld, is het niet gemakkelijk om op die succesvolle golf voort te blijven surfen. Chance bewijst zijn kunnen en loste vorig jaar maar liefst vier nieuwe singles en die mogen er zeker wezen. Zijn eerste release van 2019 is er één met Houston rapper Tisakorean die zelf vorige week een interessante mixtape op de wereld losliet. Gooi daar nog eens de toevoeging van Murda Beatz bij en “GROcERIES” zou normaal gezien vuurwerk moeten geven.

“GROcERIES” ontgoochelt allerminst. Chance is weer heerlijk zichzelf en Tisakorean is geen slechte keuze geweest om mee samen te werken. Daarenboven kan je jezelf ook nog amuseren met de spitsvondige lyrics: zinnen zoals ‘Can you do it simple just like lemonade?’ en ‘Too much drip on my chip’ zijn eigenlijk een verademing in de hiphop van ‘bitches’ en ‘fucks’. De beat is dat ook: een aangenaam opgewekt geluid klinkt door je boxen. In juli komt Chance zijn tweede album uit en wat zouden we blij zijn als deze er ook op stond!

Facebook Website

 

17 mei 2019

About Author

Simon Proost


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief