Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Younghusband – “Modern Lie”

De Britten van Younghusband brengen ontluikende lentenummers: vrolijk en ongedwongen, maar niet te uitbundig. Hun lo-fi sound slaat meer dan aan, maar echt doorgebroken is het drietal nog niet. Op 7 juni komt hun derde studioalbum Swimmers uit. De plaat werd opgenomen in hun eigen studio in Greenwich, en daar valt misschien wel de huiselijke, warme sfeer van hun nieuwe single “Modern Lie” aan te danken.

Wat Younghusband speciaal maakt, is hun gave om eenvoudige nummers nooit te laten vervelen. De sfeer van “Modern Lie” is weer zodanig optimaal dat we geen seconde wakker liggen van de nogal voorspelbare patronen in de muziek. Met een leuk melodietje, een catchy baslijn die af en toe op het voorplan komt en zelfs de toevoeging van blazers, krijgt Younghusband ons helemaal mee in hun zonnige verhaal. Het refrein van “Modern Lie” is zelfs bijna schattig te noemen door de verslavende samenzang. Meer moet dat niet zijn om die zalige lente-feel op te wekken.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #16

Iedere week worden we om de oren geslagen met nieuwe albums. Omdat het moeilijk is om elke plaat zijn eigen review te…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.