Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Stef Chura – “Sweet Sweet Midnight”

Omcirkel 7 juni maar al in je agenda, want dan komt de tweede langspeler van Stef Chura uit. Daarvoor kreeg ze hulp van niemand minder dan Will Toledo van Car Seat Headrest. De Amerikaanse toonde eerder al met “Method Man” en “They’ll Never” dat haar tweede plaat er eentje is om naar uit te kijken. Ook “Sweet Sweet Midnight” doet ons smullen van haar indie rock.

Waar de eerder gereleasete single “Method Man” nog vooral een rommeltje was, is “Sweet Sweet Midnight” meer een georkestreerd nummer, dat ondanks zijn structuur wel opmerkelijk blijft. Voornamelijk de tweezang door Chura en Toledo brengt een fijne afwisseling voort. Halverwege het nummer valt het even stil om dan weer verder door te trekken. De elektrische gitaren van Chura vertragen hier en daar, om dan weer te versnellen en snedig uit de hoek te komen. Net daarom zijn we fan van de dame uit Detroit.

Stef Chura zet met “Sweet Sweet Midnight” een derde sterke single neer. We zijn al helemaal opgewarmd voor haar nieuwe album. Hopelijk krijgen we binnenkort nog een nieuw nummer te horen, want moeten wachten tot 7 juni, daar hebben we niet veel zin in.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Car Seat Headrest - Making a Door Less Open (★★★): Louter experiment maakt een album niet

Ooit was Car Seat Headrest zowat de bezigste bij in het Amerikaanse muzieklandschap, maar de afgelopen jaren was het stilletjes, althans voor…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Car Seat Headrest - "There Must Be More Than Blood"

Volgende week verschijnt het langverwachte nieuwe album van Car Seat Headrest, maar het lijkt erop dat Will Toledo ons nog wat warmer…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Car Seat Headrest - "Hollywood"

De Amerikanen van Car Seat Headrest doen zich rusteloos voor op hun nieuwe “Hollywood”, dat hun rammelende kwajongensattitude bovenhaalt en de draak…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.