Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Stef Chura – “Sweet Sweet Midnight”

Omcirkel 7 juni maar al in je agenda, want dan komt de tweede langspeler van Stef Chura uit. Daarvoor kreeg ze hulp van niemand minder dan Will Toledo van Car Seat Headrest. De Amerikaanse toonde eerder al met “Method Man” en “They’ll Never” dat haar tweede plaat er eentje is om naar uit te kijken. Ook “Sweet Sweet Midnight” doet ons smullen van haar indie rock.

Waar de eerder gereleasete single “Method Man” nog vooral een rommeltje was, is “Sweet Sweet Midnight” meer een georkestreerd nummer, dat ondanks zijn structuur wel opmerkelijk blijft. Voornamelijk de tweezang door Chura en Toledo brengt een fijne afwisseling voort. Halverwege het nummer valt het even stil om dan weer verder door te trekken. De elektrische gitaren van Chura vertragen hier en daar, om dan weer te versnellen en snedig uit de hoek te komen. Net daarom zijn we fan van de dame uit Detroit.

Stef Chura zet met “Sweet Sweet Midnight” een derde sterke single neer. We zijn al helemaal opgewarmd voor haar nieuwe album. Hopelijk krijgen we binnenkort nog een nieuw nummer te horen, want moeten wachten tot 7 juni, daar hebben we niet veel zin in.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

15 mei 2019

About Author

Arno De Meulder


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief