Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Passion Pit ft. Galantis – “I Found U”

Samenwerkingen tussen verschillende artiesten is niet ongewoon, maar als twee kleppers uit hetzelfde genre de handen ineenslaan, is dat altijd de moeite om eens van dichterbij te bekijken. De Amerikaanse band Passion Pit, bekend van onder andere “Take A Walk”, stak de oceaan over om met het Zweedse duo Galantis de studio in te duiken. Het resultaat, “I Found U”, is het beste van beide werelden.

Openen doet dit nummer heel Passion Pit-gewijs, om dan met een typische Galantis-drop de zomer in huis te brengen. Niets nieuws, maar het resultaat mag er zeker en vast zijn. We krijgen een leuk sfeertje voorgeschoteld, waarmee Passion Pit zonder twijfel op de hitlijsten mikt. We kunnen het ons wel inbeelden dit nummer in de plaatselijke supermarkt te horen, missie geslaagd dus. Ondanks een heel toegankelijke sound en vele fans, is de band nog nooit écht in de mainstream geraakt, en dan kan de samenwerking met grote naam Galantis zonder twijfel een stapje hogerop betekenen. Als er een band is die het verdient om wat meer zendtijd te krijgen, is het wel Passion Pit!

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

140 posts

About author
Alles kan, alles mag.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Galantis & Neon Trees - "Dreamteam"

De Zweden Christian Karlsson en Linus Eklöw vormen sinds 2012 een danceproject dat doorheen de jaren honderden miljoenen streams verzamelde. Van een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Icona Pop – “I Want You” (feat. Galantis)

Wie Icona Pop zegt, zegt “I Love It”. Die samenwerking met Charli XCX werd een megahit en kwam ondertussen al tien jaar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Galantis, David Guetta & Little Mix - "Heartbreak Anthem"

De laatste maanden waren zeer turbulent voor de vrouwen van Little Mix. Jesy verliet de groep, en Leigh-Anne verloofde zich en geraakte…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.