Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Passion Pit ft. Galantis – “I Found U”

Samenwerkingen tussen verschillende artiesten is niet ongewoon, maar als twee kleppers uit hetzelfde genre de handen ineenslaan, is dat altijd de moeite om eens van dichterbij te bekijken. De Amerikaanse band Passion Pit, bekend van onder andere “Take A Walk”, stak de oceaan over om met het Zweedse duo Galantis de studio in te duiken. Het resultaat, “I Found U”, is het beste van beide werelden.

Openen doet dit nummer heel Passion Pit-gewijs, om dan met een typische Galantis-drop de zomer in huis te brengen. Niets nieuws, maar het resultaat mag er zeker en vast zijn. We krijgen een leuk sfeertje voorgeschoteld, waarmee Passion Pit zonder twijfel op de hitlijsten mikt. We kunnen het ons wel inbeelden dit nummer in de plaatselijke supermarkt te horen, missie geslaagd dus. Ondanks een heel toegankelijke sound en vele fans, is de band nog nooit écht in de mainstream geraakt, en dan kan de samenwerking met grote naam Galantis zonder twijfel een stapje hogerop betekenen. Als er een band is die het verdient om wat meer zendtijd te krijgen, is het wel Passion Pit!

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

15 mei 2019

About Author

Quinten De Seranno Alles kan, alles mag.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief