Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Cœur de pirate – “Ne m’appelle pas”

Hoe zou het nog zijn met Cœur de pirate? Een decennium geleden veroverde de charmante zangeres uit Franstalig Canada de wereld met “Comme des enfants” en “Pour un infidèle”, maar die successen wist Béatrice Martin met haar daaropvolgende albums nooit meer te boeken bij het grote publiek –althans in Europa. De fragiele zangeres en pianiste heeft echter wel een trouwe schare fans, die haar steevast blijven opvolgen. Zeker in Franstalig België blijft Cœur de pirate de oermoeder van de zoetgevooisde, breekbare pianopop à la Louane –nog zo’n artieste waar we na “Jour 1” minder hebben van gehoord dan we hadden verwacht.

Met “Ne m’appelle pas” gaat Cœur de pirate in ieder geval verder op de weg die ze al tien jaar bewandelt. En ook al lijkt ze ietwat boos op de wereld en is ze iets rauwer geworden, toch blijft ze haar eigenheid en typische stemgeluid houden. Inclusief de schattige kleine lispel. Of het genoeg is om opnieuw de wereld te veroveren? De clip is alvast van het iconische type, dat kan helpen.

Facebook

15 mei 2019

About Author

Aernout Van Lindt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter