Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kim Petras – “Sweet Spot”

Kim Possible is één van de meest geliefde vrouwelijke superhelden en Kim Petras zal binnenkort misschien wel één van de meest geliefde vrouwelijke popsterren ter wereld zijn. Na te touren met o.a. Troye Sivan en nummers te maken met enkele grootheden zoals Charli XCX en SOPHIE, laat ze zich de laatste weken opmerken door heel wat releases. Haar nieuwste single is meteen ook haar zevende single release dit jaar en dat is best wel opmerkelijk te noemen. Haar productiviteit lijkt wel een boost gehad te hebben, want de volgende single zou eveneens al klaar zijn.

Met “Sweet Spot” krijgt Petras ons niet helemaal in verleiding en hebben we gevoel dat het nummer misschien iets te veel zijn inspiratie bij collega’s haalt. Een sympathieke discovibe heeft het nummer wel en zo wordt stilstaan echt moeilijk, maar toch ontbreekt er een beetje aan identiteit in haar nieuwe single. Desalniettemin overheerst uiteindelijk wel een positief gevoel, want de catchy vibe blijft wel degelijk hangen. Kim Petras zet haar pijlen duidelijk op haar internationale doorbraak.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

14 mei 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief