Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single GoldLink – “Zulu Screams”

De Amerikaanse rapper GoldLink brengt met “Zulu Screams” zijn tweede nummer uit in 2019. Je kan hem kennen van zijn debuutalbum At What Cost waarop hij samenwerkte met Steve Lacy en Kaytranada of het nummer “Crew” van Brent Faiyaz waarmee ze zelfs genomineerd werden voor een Grammy. Hiernaast schreef hij ook nog nummers met Silk City, Christina Aguilera, Aluna George, Denzel Curry en BADBADNOTGOOD. Aan dit mooie lijstje breidt hij nu nog een vervolg door voor “Zulu Screams” samen te werken met Maleek Berry en Bibi Bourelly. Maleek is een Brits-Nigeriaanse producer en die Afrikaanse vibes voel je meteen in zijn muziek. Bibi Bourelly heeft al een wereldhit op haar naam staan, al heeft ze die niet zelf gezongen. Ze schreef namelijk “Bitch Better Have My Money” van Rihanna.

Op “Zulu Screams” horen we meteen de invloed van Maleek, hij zorgt voor een meer laidback reggaeton beat die ons meteen een zomers gevoel geeft. Het nummer heeft zijn titel niet gestolen want het begint met enkele Zulu kreten waarin ze hun god aanroepen. GoldLink laat hier zijn raptalent zien door op een, voor hem, abnormale beat toch overeind te blijven.

Goldlink liet weten dat dit één van de nummers van zijn nieuw album zal worden en dat hij zich hiervoor wat verdiept heeft in de Nigeriaanse muziekscène, waardoor we binnenkort misschien nog meer zomerse deuntjes mogen verwachten.

FacebookTwitter

14 mei 2019

About Author

Joren Van der Plas


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief