Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Silk City – “Loud” Ft. GoldLink & Desiigner

Het is zomer en dus is het kersverse DJ-duo Silk City, bestaande uit Diplo en Mark Ronson, volop bezig met nieuwe muziek te releasen. Twee weken geleden kregen we nog het heerlijke “Feel About You” voorgeschoteld en deze week is het de beurt aan “Loud” waarop de twee rappers GoldLink en Desiigner te horen zijn.

Daar waar de eerste twee singles van Silk City nog erg aangenaam en fris in de oren klonken, is “Loud” dat veel minder. Het nummer heeft meer weg van een solonummer van Diplo dan van de disco-funk van Silk City. Ook tijdens de drop blijven we wat op onze honger zitten. Een erg flauwe derde single dus, die heel wat peper mist.

Hopelijk zullen we niet al te lang moeten treuren om deze eerste mislukte single want er staat alweer nieuw materiaal klaar. Binnen de kortste keren mogen we van Silk City nog een nieuwe single verwachten. Het nummer zal “Electricity” heten en de vocals zullen verzorgd worden door niemand minder dan Dua Lipa. Om naar uit te kijken dus!

Facebook Silk City

3 augustus 2018

About Author

Jonas Verstichel


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief