Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Vanishing Twin – “Magician’s Success”

Er komt een nieuw album aan van Vanishing Twin en daar zijn we heel benieuwd naar. Twee maanden geleden kondigde de mysterieuze Londense band The Age Of Immunology aan met de kosmisch grootse single “KRK (At Home In Strange Places)”. Voor het nieuwe album (dat op 7 juni verschijnt) haalde de band inspiratie bij het feit dat we in een wereld leven waar grenzen steeds harder worden en mensen zich meer en meer isoleren van anderen. Het warme “Magician’s Success” is alvast een mooie nieuwe single uit de plaat.

Vergelijkingen zijn zaken die het liefst vermeden worden, maar wanneer we de muziek van Vanishing Twin horen, herkennen we er onmiskenbaar de geest in van bands als Broadcast, Pram en Stereolab. “Magician’s Success” is dan ook een dromerig popnummer met een geluid dat zowel buitenaards als teder en zacht klinkt. Enkele uitgesproken synthklanken, een exotisch gitaarritme en de warme, kalme zang zijn genoeg om ons met dit pareltje te emotioneren en fascineren.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

11 mei 2019

About Author

Jan Kurvers


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief