Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Yann Tiersen, Jaguar Jaguar, Tristan en meer naar Gent Jazz 2019

© CPU – Jan Van Hecke

Binnen anderhalve maand opent het Belgische jazz-festival Gent Jazz weer zijn deuren voor het neusje van de zalm van de muziekwereld. Met headliners zoals Sting, Gregory Porter, Dianna Krall en Jamie Cullum was de top van het affiche al zeer mooi, maar vandaag komt daar met Yann Tiersen nog een mooie headliner bij. Hij zal de slotakkoorden van de openingsdag spelen en zal vooraf gegaan worden door de nieuwe bevestiging Guy Van Nueten, die de Main Stage die dag zal openen. Een dag later komen nu ook Jasper Steverlinck, Blow 3.0 en Kolonel Djafaar langs, die er elk een mooi setje beloven te brengen. Verder is de komst van Tristan, Jaguar Jaguar en het prettig gestoorde Big Whoop bevestigd, net zoals een show van de Beren Gieren-drummer Simon Segers en de Amerikaanse belofte J.S. Ondora. Hiermee is de line-up bijna helemaal rond.

Gent Jazz gaat dit jaar van 29 juni tot 9 juli 2019. De hele programmatie en tickets kan je vinden op de site.

8 mei 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief