Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Maxo Kream – “Still”

Maxo Kream is zowel letterlijk als figuurlijk een zwaargewicht uit de rapscene in Houston. Voor velen blijkt hij nochtans onbekend, en toch draait hij met zijn 28 jaar al enige tijd mee in het wereldje, meer bepaald in dat van de oerdegelijke trap. Vorig jaar releasete hij nog het album Punken, dat op hoofdzakelijk positieve kritiek mocht rekenen. De goedlachse rapper, met kenmerkende gat tussen zijn bovenste voortanden, tekende recent nog een contract met RCA ter waarde van anderhalf miljoen dollar. Een mijlpaal waar hij natuurlijk al te graag naar refereert op zijn nieuwe single “Still”.

Zijn bloedeigen vader verzorgt de intro met brommende stem en waarschuwt alle haters van zoonlief Maxo voor diens verwoestende krachten. Want als één boodschap naar voren springt op “Still”, is het wel deze: Maxo leeft nog steeds als de gangster die vele rapcollega’s pretenderen te zijn. Voor meer verduidelijking van wat dat juist mag inhouden, vergaap je je beter aan de gigantische waslijst aan activiteiten die Kream naar voren schuift. Op ijskoele wijze weet hij te imponeren en laat nog maar eens uitschijnen hoe ondergewaardeerd hij is.

De song werd geproducet door ChaseTheMoney en is een voorproefje van een nieuw project dat er deze lente aankomt.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

4 mei 2019

About Author

Sam Donné


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief