Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Logic ft. Eminem – “Homicide”

Het is een bijzonder jaar voor Logic. Een kleine maand geleden bracht hij zijn zevende album Supermarket uit, dat niet zo goed werd ontvangen door de pers. Rapper Sir Robert Bryson Hall II aka Logic kijkt dan misschien met teleurstellende ogen terug naar dit project, maar eerder dit jaar ontmoette hij zijn grote idool Eminem. Deze twee lijken elkaar gevonden te hebben en brachten vandaag samen “Homicide” uit, dat binnenkort zal belanden op Logics aankomende album Confessions Of A Dangerous Mind. De rapper, die bekend werd met het nummer “1-800-273-8255”, maakte nog geen officiële releasedatum bekend voor zijn volgende plaat.

“Homicide” bevat drie minuten aan mooie straight bars, waar we zowel Logic als Eminem aan het werk horen. De beat onder het lied blijft niet meteen in onze gedachten zwerven en dat zorgt ervoor dat het snel voorbij vliegt. Al bij al kan dit nummer nog een bescheiden hit worden, alleen vinden we het spijtig van de laatste minuut. Hier krijgt komiek Chris D’Elia een rol om zijn Eminem-imitatie, die vorig jaar trouwens viraal ging, uit te brengen en dat was volgens ons niet nodig geweest. “Homicide” maakt ons warm voor Logics aankomende album, we zijn benieuwd of het een even grote flop wordt als Supermarket. We zijn er alvast niet erg gerust op…

Facebook | Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3 mei 2019

About Author

Robbe Van Hool


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief