Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Klingande – “Ready For Love”

De Franse deephouse-act Klingande scoorde enkele jaren geleden een wereldhit met “Jubel”, wat hem sinds 2014 een vaste stek op Tomorrowland opleverde. De man bleef zeer succesvol in de dance wereld, en na vele jaren volgt dit jaar eindelijk dat debuutalbum.

“Ready For Love” volgt hetzelfde succesvolle recept, een euforisch nummer dat direct de zomerse vibes in huis haalt. Hiervoor werkte de Fransman samen met de Britse singer-songwriter Joe Killington en Franse harmonicaspeler Greg Zlap. Het resultaat is een plezant nummertje dat een laidback zanglijn combineert met een rustige beat en daarmee direct een glimlach op ons gezicht tovert. Laat dat weekend maar beginnen!

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

26 april 2019

About Author

Quinten De Seranno Alles kan, alles mag.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief