Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Sander W. – “Make You”

Sander W. komt uit Brussel, heeft rond de 20.000 volgers op zijn SoundCloud en maakt zomerse dance muziek. Voorlopig bracht de jongeman enkel remixes uit maar die werden door een breed publiek gesmaakt. Het doet wat denken aan zijn stadsgenoot van Lost Frequencies, zit er hier ook zo’n grote toekomst in? Sander W. pakt het alleszins anders aan door met live instrumenten op te nemen, zo hebben we de Dj’s graag. Zijn eerste EP “Four–Part Harmony” komt op 30 januari uit en nu lost hij daar zijn eerste single “Make You” uit. Om de twee weken lost hij trouwens een nieuwe track.

Voor iedere track op zijn EP maakte Sander gebruik van een ander live instrumentarium. Het is iets waar hij ook op doelt tijdens zijn liveshows. Op de eerste single is het de saxofoon die er uitspringt. Creo, bekend van Nature Heaten, verzorgt deze saxuele sfeer terwijl de beats op een zwoele manier verder gaan. Denk aan Klangkarussell of Klingande en je weet dat dit een potentiële hit is. Hiermee wilde hij een zoete, zomerse sound creëren en dat is hem alvast gelukt. De zomer was nog nooit zo dichtbij deze herfst. Sander W. een dj die instrumenten belangrijk vindt om ook zo een live sound te krijgen met kracht, we kunnen het alleen maar aanmoedigen.

Instagram / Facebook / Twitter

3391 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Netsky & Friends @ Lotto Arena: Een met zware cijfers gewonnen thuismatch

Eindelijk was het zover; Netsky kon ook in zijn thuishaven Antwerpen een groot feest op poten zetten in de vorm van zijn…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lost Frequencies - "Rise"

Lost Frequencies – geboren in Brussel als Felix de Laet – is de weerspiegeling van de huidige Electronic Dance Music-generatie. Halverwege het…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Volbeat, Balthazar, Inhaler en meer naar Pinkpop 2020!

Deze week maakte Pinkpop bekend geen perspresentaties meer te doen, nadat ze vorige week onder andere de komst van Red Hot Chilli…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.