Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Sander W. – “Make You”

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Sander W. – “Make You”

Sander W. komt uit Brussel, heeft rond de 20.000 volgers op zijn SoundCloud en maakt zomerse dance muziek. Voorlopig bracht de jongeman enkel remixes uit maar die werden door een breed publiek gesmaakt. Het doet wat denken aan zijn stadsgenoot van Lost Frequencies, zit er hier ook zo’n grote toekomst in? Sander W. pakt het alleszins anders aan door met live instrumenten op te nemen, zo hebben we de Dj’s graag. Zijn eerste EP “Four–Part Harmony” komt op 30 januari uit en nu lost hij daar zijn eerste single “Make You” uit. Om de twee weken lost hij trouwens een nieuwe track.

Voor iedere track op zijn EP maakte Sander gebruik van een ander live instrumentarium. Het is iets waar hij ook op doelt tijdens zijn liveshows. Op de eerste single is het de saxofoon die er uitspringt. Creo, bekend van Nature Heaten, verzorgt deze saxuele sfeer terwijl de beats op een zwoele manier verder gaan. Denk aan Klangkarussell of Klingande en je weet dat dit een potentiële hit is. Hiermee wilde hij een zoete, zomerse sound creëren en dat is hem alvast gelukt. De zomer was nog nooit zo dichtbij deze herfst. Sander W. een dj die instrumenten belangrijk vindt om ook zo een live sound te krijgen met kracht, we kunnen het alleen maar aanmoedigen.

Instagram / Facebook / Twitter

3520 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Tomorrowland (Dag 6): Euforie van het geluk

Terwijl de sneeuw op de pistes langzaam in miezerige pap verandert, blijft Tomorrowland Winter aan een razend tempo doorgaan. De voorlaatste dag…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Moli - "Crying in the Swimming Pool"

De Brits-Belgische Moli bracht in 2021 de zeer fijne ep Préface uit, waar ze op een heerlijke retro sound afwisselde tussen Engels…
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2022 (Festivaldag 4): Fonkelend richting ontknoping

Het lot van dag vier hing een tijd lang aan een zijden draadje, want tot gisterenmiddag bleef het onduidelijk of grote afsluiter…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.