FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

35 keer nieuw voor de Lokerse Feesten

Tien dagen lang kan je op de Lokerse Feesten genieten van een uitgebreide en gevarieerde line up. Van doorgebroken artiesten tot aandacht voor opkomend talent; maar ook van elektronica, over urban naar punk. Voor ieder wat wils dus. Vanochtend breidden ze hun affiche nog verder uit met 35 veelbelovende namen.

De hardrockdag haalt Scorpions, Europe en Brutus naar Lokeren, en ook Evil Invaders, Wiegedood, Wolvennest en STAKE sieren sinds zonet de affiche. Op 6 augustus staat het festival dan weer in het teken van punk. We waren al laaiend enthousiast, omdat The Offspring, NOFX, Heideroosjes, The Damned en Marky Ramone’s Blitzkrieg allemaal de revue zullen passeren. Nu werden Black Leather Jacket, It It Anita, Cocaine Piss en SONS nog aan dat lijstje toegevoegd.

Wie houdt van een hoge dosis girlpower, moet 7 augustus met stip noteren. De vrouwelijke line up van die dag bestaat uit Christine & The Queen, Trixie Whitley en SX. Ook bleek vanochtend dat Charlotte Adigéry en Tessa Dixson dan op de Lokerse Feesten zullen staan, dus die dag vinken wij ook al aan. Om al dat vrouwelijke geweld in toom te houden, komen de mannen van Compact Disc Dummies ook even langs.

De hiphopliefhebbers komen de dag erop dan weer aan hun trekken met Zwangere Guy, Roméo Elvis en Tourist LeMC, en de electronica krijgt zijn plaats op 9 augustus met The Chemical Brothers en Charlotte De Witte. Op de voorlaatste dag komen de dj’s op het toneel: DJ Ghost en Manu Kenton, One Finger, Youri Parker en Jeroen Delodder, Mike Thompson en Alain Faber, Quincy en Dimitri Cooman en Push draaien op 10 augustus.

Er was nog niets bekendgemaakt voor 5 augustus, maar ook die blijkt een heuse feestdag te zullen worden met een line up die niet zal doen vervelen, want Patti Smith, Charlotte Gainsbourg, Father John Misty, The Germans, Newmoon, Iceage en Whispering Sons betreden op dezelfde dag het podium. Ook het voorheen nog oningevulde 3 augustus begint vorm te krijgen met Dr. Lektroluv, Goose, Keane en Novastar. Oscar & The Wolf krijgt op de laatste dag van de Lokerse Feesten gezelschap van Bizzey, Jess Glynne, Kodaline, Bokoesam en Jacin Trill.

Nu al een line up die er mag wezen, en er staat ons nog een karrenvracht volgende namen te wachten. De Lokerse Feesten 2019 gaan door van 2 tot 11 augustus. Tickets voor het festival zijn hier te koop.

 

Een overzicht per dag (nieuwe namen zijn onderstreept):

Vrijdag 2 augustus:

Marco Borsato – Niels Destadsbader – Gers Pardoel – Regi – Famke Louise – Merol

Zaterdag 3 augustus:

Dr. LektroluvGooseKeaneNovastar

Zondag 4 augustus:

Scorpions – Europe – Alestorm – Monster Magnet – Life Of Agony – Brutus – Evil InvadersSTAKE – WiegedoodWolvennest

Maandag 5 augustus:

Patti SmithCharlotte GainsbourgThe GermansNewmoonFather John MistyWhispering SonsIceage

Dinsdag 6 augustus:

The Offspring – NOFX – Heideroosjes – The Damned – Marky Ramone’s Blitzkrieg – Black Leather JacketCocaine PissIt It AnitaSONS

Woensdag 7 augustus:

Christine & The Queens – Roisin Murphy – Trixie Whitley – SX – Charlotte AdigéryTessa DixsonCompact Disc Dummies

Donderdag 8 augustus:

Tourist LeMC – Roméo Elvis – Zwangere Guy

Vrijdag 9 augustus:

The Chemical Brothers – Charlotte De Witte

Zaterdag 10 augustus:

DJ Ghost en Manu KentonOne FingerYouri Parker en Jeroen DelodderMike Thompson en Alain FaberQuincy en Dimitri CoomanPush

Zondag 11 augustus:

Oscar & The Wolf – BizzeyJess GlynneKodalineBokoesam Jacin Trill

Dit vind je misschien ook leuk:
FestivalnieuwsInstagramMuzieknieuwtjes

Geen Rock Werchter, Tomorrowland, Dour en Pukkelpop door het coronavirus

De festivalzomer hing al enige tijd aan een zijden draadje en het lijkt erop dat er in België alvast niet veel meer…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Amon Amarth, At The Gates en Oathbreaker naar Lokerse Feesten 2020!

Lokerse Feesten heeft voor de metalheads deze zomer weer heel wat moois in de aanbieding. Op zondag 2 augustus verandert de Grote…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Lokerse Feesten vult aan met o.a. Supergrass, Equal Idiots, Dido en meer!

De affiche van Lokerse Feesten neemt steeds meer vorm aan, want ook vandaag voegt het festival weer een aantal namen toe aan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.