Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kim Petras – “Broken”

Duitsland staat momenteel niet echt bekend voor innovatieve popacts zoals SOPHIE, Charli XCX of Robyn. Althans dat dachten we, tot een tijdje geleden, toen ontdekten we de inmiddels in Los Angeles woonachtige Kim Petras. Haar elektronische darkpop doet het momenteel behoorlijk goed en zet haar momenteel op de kaart. Niet alleen dat is speciaal aan de zangeres, want Petras is geboren als jongen en onderging als tiener haar geslachtsverandering. Met haar moedige outing en innemende uitstraling is ze in ieder geval al een voorbeeld voor heel wat tieners.

Fans van Charli XCX zullen van haar nieuwe single “Broken” smullen, want het nummer bevat nagenoeg hetzelfde recept als een XCX-nummer. Een kopie kunnen we het niet noemen, want het nummer bevat genoeg elementen die het onderscheidt van andere, gelijkaardige acts. Met een heuse r&b-vibe zoekt ze haar meest sexy en dromerigere kant op, wat haar ook goed lukt. Een leuke single die toont dat we de komende maanden nog veel van de jonge zangeres mogen verwachten.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

25 april 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter