banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single P!nk ft. Khalid – “Hurts 2B Human”

Later deze week brengt pop fenomeen P!nk haar achtste album uit. Vandaag krijgen we daaruit de titelsong horen. De Amerikaanse zangeres is momenteel nog druk de wereld aan het rondreizen met haar vorige album Beautiful Trauma. Op 27 juni maakt P!nk een tussenstop op de mainstage van Rock Werchter. Naast nummers van Beautiful Trauma zal de zangeres ongetwijfeld ook een hele reeks hits brengen zoals het nieuwe “Hustle” en klassiekers als “Who Knew” en “Just Give Me A Reason”. Op de Brit Awards bracht ze dat laatste nummer samen met de zanger van Bastille en toevallig staat die band ook op 27 juni op Rock Werchter. Geen ons maar een reden om de twee niet nog eens samen te laten zingen.

P!nks vorige single “Can We Pretend?” was een samenwerking met Cash Cash die uitmondde in een elektronische poging tot zomerhit. Het nieuwe “Hurts  2B Human” is bijna het tegenovergestelde. Het eerder ingetogen nummer begint met gitaar en heeft ook meer elektronische invloeden dan we van P!nk gewoon zijn. Dit kan opnieuw zijn doordat P!nk samenwerkt met een andere artiest. Dit keer heeft Khalid een aandeel in het nummer. De twee stemmen gaan mooi samen en dat zorgt voor een aangenaam nummer. Op het einde komt er een climax die ons een honger naar meer bezorgt. P!nk slaagt er in om ons opnieuw iets meer te doen uitkijken naar haar nieuwe album.

Hurts 2B Human is te koop vanaf 26 april en op 27 juni is P!nk te zien op Rock Werchter.

FacebookInstagramWebsite

Volg Dansende Beren op Spotify voor meer nieuwe muziek!

804 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FeaturesUitgelicht

Van tin tot goud - De jubileumplaten van november 2021

Ook al brengen we dagelijks verslag uit van de nieuwste muziek die we konden vinden, we vergeten de steeds groter wordende catalogus…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Khalid - "New Normal"

Het zogenaamde ‘nieuwe normaal’ is een ietwat traumatische benaming die we maar al te graag achter slot en grendel bewaren, maar voor…
AlbumsRecensies

Rag'n'Bone Man - Life by Misadventure (★): Vechten tegen de verveling

Rag’n’Bone Man is zo’n artiest die in een mum van tijd van de ene naar de andere kant van de populariteitstabellen is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.