Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Olivia Nelson – “No Answer”

London is en blijft voor vele opkomende popsterren de ‘place-to-be’ om hun carrière uit te bouwen. Zo ook voor de jonge Olivia Nelson, die zachte r&b maakt die heel wat popelementen bevat. Haar eerste hit scoorde ze met “Someone That You Love”, waarvoor ze samenwerkte met Jarreau Vandal, maar ook haar debuut-ep For You deed het vooral op Spotify fantastisch. De 23-jairge putte hieruit bakken motivatie, want het volgende project Back To You zit al in de steiger en moet het nog beter doen.

Olivia Nelson heeft een stem die gemaakt is voor R&B en zo klinkt ook de nieuwe single “No Answer” zeer smooth. Leuke twistjes en deuntjes kleuren het nummer even hard als haar mooie stemkleur, die ons wat doet denken aan Mabel. Groots wordt het nummer nooit, maar de golf waarop we drijven is aangenaam en sierlijk. Verder stoort dat ons waardoor we telkens weer opnieuw verdrinken in de leuke track. Een echte ontdekking, die al snel kan uitgroeien tot een grote ster.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek!

 

21 april 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter