Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single KRANKk ft. David Ngyah – “Crazy”

Echt lang is KRANKk nog niet bezig, maar het drietal dat zich vestigde in Antwerpen heeft de ambitie om het snel te maken. Het drietal maakt dan ook UK Garage en Grime muziek en voorziet elk nummer van een artiest. Voor het grimmige “Like That” konden ze zo bijvoorbeeld Miss Angel en Blu Samu strikken en er staan nog heel wat andere samenwerkingen klaar. Binnenkort zou er al een eerste album volgen, maar op een releasedatum en naam is het nog even wachten. De leadsingle “Crazy” is alvast een schot in de roos waarvoor ze met David Ngyah één van de grootste hopen van de Belgische soulscene hebben kunnen strikken.

Met “Crazy” gaat KRANKk nu meer de UK Garage richting op en dat zorgt voor een ongelooflijk straffe single. De soulstem van David Ngyah past perfect bij het geluid van het Antwerpse collectief en voorziet het nummer van heel wat grandeur. “Crazy” zit instrumenteel heel goed in mekaar en weet dankzij de vele wendingen de spanningsboog steeds weer gespannen te houden. Het nummer heeft bovendien ook iets heel meeslepends dat ons, hoe meer we naar het nummer luisteren, nog meer in zijn ban weet te trekken. “Crazy” is een indrukwekkende single geworden die alleen het beste doet vermoeden voor beide acts.

Facebook

1923 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single KRANKk - "NOVA" (feat. Selah Sue)

Afgelopen zomer opende het Antwerpse collectief KRANKk Pukkelpop nog met zijn speciale immersive experienceshow in de Booth. Yann Gaudeuille dook er toen…
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2023 (Festivaldag 1): Van rustig inbollen geen sprake

Traditiegetrouw opende Pukkelpop de deuren reeds op donderdag voor houders van combitickets en vrijdagtickets om aan halve capaciteit het feest officieel voor…
FeaturesInstagram

15 tips voor een geslaagd Pukkelpop!

De grassprietjes in Kiewit genieten momenteel van hun laatste rustmomenten voordat er over enkele dagen weer duizenden enthousiastelingen voor vier dagen Pukkelpop…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.