Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single KRANKk ft. David Ngyah – “Crazy”

Echt lang is KRANKk nog niet bezig, maar het drietal dat zich vestigde in Antwerpen heeft de ambitie om het snel te maken. Het drietal maakt dan ook UK Garage en Grime muziek en voorziet elk nummer van een artiest. Voor het grimmige “Like That” konden ze zo bijvoorbeeld Miss Angel en Blu Samu strikken en er staan nog heel wat andere samenwerkingen klaar. Binnenkort zou er al een eerste album volgen, maar op een releasedatum en naam is het nog even wachten. De leadsingle “Crazy” is alvast een schot in de roos waarvoor ze met David Ngyah één van de grootste hopen van de Belgische soulscene hebben kunnen strikken.

Met “Crazy” gaat KRANKk nu meer de UK Garage richting op en dat zorgt voor een ongelooflijk straffe single. De soulstem van David Ngyah past perfect bij het geluid van het Antwerpse collectief en voorziet het nummer van heel wat grandeur. “Crazy” zit instrumenteel heel goed in mekaar en weet dankzij de vele wendingen de spanningsboog steeds weer gespannen te houden. Het nummer heeft bovendien ook iets heel meeslepends dat ons, hoe meer we naar het nummer luisteren, nog meer in zijn ban weet te trekken. “Crazy” is een indrukwekkende single geworden die alleen het beste doet vermoeden voor beide acts.

Facebook

21 april 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief