Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single KRANKk, Miss Angel & Blu Samu – “Like That”

Het Antwerpse trio KRANKk is op weg een echte sensatie in de Belgische electro scene te worden. Met spannende en uiterst creatieve beats werken ze aan hun debuutplaat Dark, die we dit jaar nog mogen verwachten. Op hun debuutsingle “How We Were” deden ze het nog alleen, maar voor hun nieuwe single “Like That” krijgen ze gezelschap van de twee straffe urban ladies: Miss Angel en Blu Samu, die momenteel eveneens sterk aan hun opmars bezig zijn.

“Like That” is een nummer dat sterk doet denken aan de Britse grime scene. Miss Angel neemt in haar strofes geen blad voor haar mond, en rapt er met een angstaanjagende zelfzekerheid op los. Ook de anders redelijk laidback Blu Samu weet op haar manier punten te rapen, en geeft ook aardig van jetje. Samen met de goed opgebouwde beats, krijg je een dynamisch geheel waar je als urban fan meteen blij van wordt. Een knappe samenwerking die voor de drie acts goed uitpakt.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

11 februari 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief