Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Cranberries – “In The End”

Volgende week verschijnt het achtste album van de Ierse rockband The Cranberries. Dat zal meteen het laatste album worden en we moeten u niet uitleggen waarom. The Cranberries is één van de weinige bands die echt tijdloos is. De Ierse band bracht hun eerste album uit in 1993 en daar stond meteen al een kloefer van een hit op. Na “Dreams” volgenden er nog vele hits zoals “Linger” en “Zombie”. The Cranberries heeft een zeer herkenbaar geluid en de opvallende stem van wijlen Dolores O’Riordan zit daar zeker voor iets tussen.

“In The End” is een rustiger nummer met zang en gitaar is de hoofdrol. Geen kampvuurmateriaal, want er wordt er zeer droevige sfeer gecreëerd. ‘Take my house, take the car, take the clothes, but you can’t take the spirit’. Het lijkt alsof O’Riordan zelf naar haar dood verwijst. Het leven is haar misschien wel ontnomen, maar haar ziel en muziek blijven wel bestaan. Muzikaal gezien is het geen hoogstaand nummer, hoewel het mooi is afgewerkt met enkele strijkers en dergelijke. “In The End” zal het laatste nummer zijn op het album met dezelfde naam dat verschijnt op 26 april. In The End wordt ook meteen het einde van de band.

FacebookInstagramWebsite

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek!

1231 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Indigo De Souza - Any Shape You Take (★★★★): Meezingers voor eenzaten met hartzeer

Al van kinds af aan voelt Indigo De Souza zich een buitenbeentje. Ze groeide als verlegen zonderling op in een boerenhol in…
AlbumsRecensies

The Cranberries - In The End (★★★): Einde van een tijdperk

15 januari 2018: de wereld was in shock door de dood van Dolores O’Riordan, de frontvrouw van The Cranberries. In de jaren…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Cranberries - "Wake Me When It's Over"

Begin vorig jaar blies Dolores O’Riordan haar laatste adem uit. Samen met haar rockband, The Cranberries, scoorde ze vele hits. The Cranberries…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.