Features

Vier concerttips voor Democrazy (Gent)

Liefste berenlezers, prijs jezelf gelukkig, want we mogen weer tickets weggeven en deze keer voor vier fijne concerten. Ook in april schotelt Democrazy enkele topacts aan jullie voor in Trefpunt, Vooruit en de Handelsbeurs en wij pikten er enkele uit waarbij we telkens drie duotickets kunnen weggeven. Kies dus snel jouw favoriet en vul hier onderaan de prijsvraag in. Succes!

Malena Zavala – Trefpunt – 17/04

Eén van onze persoonlijke favorieten. Wij beren zijn fan van de in origine Argentijnse, maar in Engeland opgegroeide zangeres Malena Zavala. Haar dromerige indie doet ons zweven naar Spaanssprekende oorden waar we worden omringd door zachte gitaren terwijl we wegdromen met acts als Khruangbin en Beach House. Zavela’s debuutplaat, Aliso, is dan ook een droomdebuut.

Novastar – Handelsbeurs – 23/04

© CPU – Ymke Dirikx

Moeten we Joost Zwegers nog voorstellen? Hij won eerst met zijn band The Sideburns Humo’s Rock Rally in 1996 en ging vier jaar later solo als Novastar. We kennen hem van hits als ” The Best Is Yet To Come” en “Because”. In het najaar van 2018 bracht hij het prachtige In The Cold Light of Monday uit. De herfst en winter schemeren duidelijk door in songs. Toch voelen ze warm en teder aan. Verwacht je aan een optreden waar Zwegers oud en nieuw werk op jullie loslaat.

Blow 3.0 – Vooruit- 24/04

‘Gentser’ dan Blow wordt het niet. Acht jaar geleden tijdens de Gentse Feesten creëerden twee saxofonisten en een drummer een energieke mix van dance, jazz, drum&bass en andere muziekvormen die je niet bij elkaar zou zetten. Onder de naam Blow 3.0 zetten ze zich gemaskerd voort en dat bracht in maart het album, Equality voort. Wij gaven het alvast vier sterren, meer redenen om voor die tickets te strijden, heb je nu niet meer nodig.

Ora The Molecule – Trefpunt – 26/04

Voor het beter popwerk moet je bij Ora The Molecule zijn. In L.A. ontmoette de Noorse Nora een Slovaakse hoedenmaakster uit Londen (drums), en de Duitser Jan (keyboard). Het werd niet het begin van een flauwe mop, maar het drietal ontpopte zich tot een fijn alternatief popcollectief. Tot hiertoe kregen we enkel de singles “Sugar” en “Samurai” te horen, maar beiden smaken naar meer.

We geven per optreden drie duotickets weg voor elk van deze concerten. Daarvoor moet je natuurlijk iets doen: je stuurt een screenshot met bewijs dat je onze Facebookpagina liket naar wedstrijd@dansendeberen.be samen met een antwoord op volgende vraag: Welke roots heeft de Noorse zangeres Nora van Ora The Molecule? (Tip: kijk eens op de site van Democrazy). Vermeld hierbij zeker het concert naar keuze als onderwerp en vergeet ook je gegevens niet. Veel succes!

Extra tip: Wil je graag meer kans maken op tickets voor concerten, festivals en feestjes? Op onze Instagram geven we eveneens af en toe tickets weg. Volgen is de boodschap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.