Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Beck – “Saw Lightning”

© CPU – Chris Stessens

Beck weet zich goed bezig te houden dit jaar. Er was al zijn “Tarantula” cover, zijn nummer voor de Lego-Movie en natuurlijk de samenwerking met Cage The Elephant. Vandaag kondigt hij met Hyperspace een nieuwe plaat aan en brengt hij een nieuwe single uit onder de naam “Saw Lightning”. Hij schreef en producete het nummer samen met met Pharrell Williams, die op zijn beurt ook drums en keys inspeelde.

Het nummer heeft de herkenbare slidegitaar van Beck in combinatie met een tamelijk positieve vibe. Het zou zomaar het beste wapenfeit van Beck dit jaar kunnen zijn, ware het niet dat er plots wat gerap in het geheel moest komen. Ongepast, en hierdoor geraakt de energie ook wat uit de song. Die voelt daarna wat aan als een flauw afkooksel van wat het was in het begin. Weer niet meteen het beste werk van Beck, maar het lijkt ons niet dat hij daar nog van wakker ligt.

15 april 2019

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief