Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lolo Zouaï – “Ride”

Lolo Zouaï is een 23-jarige singer-songwriter met Frans-Algerijnse roots. Ze woont momenteel in New York, maar is geboren in Parijs, en verhuisde daarna naar San Francisco met haar ouders. Al die invloeden gebruikt ze in haar muziek, en dat zorgt voor haar kenmerkende sound. Zouaï weet hoe ze catchy nummers moet schrijven –zelf noemt ze die ‘bittersweet bangers’. In 2017 scoorde ze een hit met “High Highs to Low Lows”, en met deze nieuwe single heeft ze er volgens ons weer eentje te pakken.

“Ride” is een classic Lolo: bezwerende Engels-Franse r&b met duidelijke verwijzingen naar haar afkomst. Het nummer begint rustig, de mellow vibe neemt je mee in haar verhaal. Dan komt het refrein dat meteen in je hoofd zal blijven hangen en daarvoor heeft de zangeres zelfs maar één woord nodig: ‘ride’. Het zijn de Arabisch geïnspireerde vocals, ondersteund door een strakke beat, die deze single zo speciaal maken. De rest is minder memorabel, maar dat doet geen afbreuk aan het geheel.

Op 19 april komt haar nieuwe album uit. Volgens Zouaï wordt 2019 haar jaar, dus we zijn benieuwd naar wat ze nog allemaal in petto heeft!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

12 april 2019

About Author

Gilke Geeraerts


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief