Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Alfie Templeman – “Stop Thinking (About Me)”

Amper zestien is Alfie Templeman, maar hij is nu al een nieuwe hype in wording. Opgegroeid in een muzikale familie kocht hij op dertien jarige leeftijd software om muziek mee op te nemen en de rest is geschiedenis. Onlangs tekende hij nog bij Chess Club, het platenlabel waarop ook grote namen als Sundara Karma, Mumford & Sons, Wolf Alice en meer in hun vroege stadium muziek uitbrachten. Zijn debuut ep Like an Animal is een ode aan zijn idolen Kevin Parker (frontman Tame Impala) en Mac DeMarco en scoorde bijna twee miljoen streams op Spotify. Een maand geleden speelde Alfie Templeman “Stop Thinking (About Me)” nog in de legendarische BBC Maide Vale studio’s en vandaag krijgen we dan eindelijk de studioversie.

“Stop Thinking (About You)” is een verfrissend indierocknummer dat wel eens een bescheiden zomerhitje zou kunnen worden. De elektrische gitaar lijkt wel uit de veren van Mac Demarco te komen, terwijl de stem van Alfie Templeman ons soms wat aan Tom Odell doet denken. Het nummer zit trouwens ook heel straf in mekaar en wat het nummer nog een tikkeltje straffer maakt is het feit dat het geschreven en gecomponeerd is door een zestien jarige jonge man. Wij leggen onze handen alvast in het vuur door Alfie Templeman een gouden toekomst te voorspellen, want hij beschikt over bakken talent en een goed team om het heel ver te schoppen.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

9 april 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief