Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Dreamers – “Insomniac”

Na hun vorige single “Die Happy”, die drie weken geleden verscheen, is Dreamers hier terug met een nieuwe single “Insomniac”. Samen met de nieuw single werd de titel van het nieuwe album, Launch Fly Land, ook bekend gemaakt. Het nieuwe album is eigenlijk een trilogie van drie EP’s samen waarvan de eerste twee Launch en Fly heten dus kunnen we al voor een groot deel verwachten hoe de tracklist er zal uitzien.

“Insomniac” verloopt iets trager dan wat we gewoon zijn van de band en heeft ondanks de sterke drum een dromerige sfeer over zich heen. De lyrics omschrijven insomnia en ze slagen erin om dit concept mooi tot zijn stand te brengen met behulp van wat meer achtergrondgeluid die een opvullende, maar niet onbelangrijke functie krijgt. Zonder af te wijken van hun formule heeft Dreamers weer een sterk nummer weten neer te zetten die toch net iets anders klinkt dan de rest. Met deze nieuwe single klinkt het opkomende album weer heel wat veelbelovender!

Het nieuwe album verschijnt eind deze maand op 26 April.

WebsiteFacebookTwitterInstagram

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek!

7 april 2019

About Author

Joren Vanhaverbeke


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief