Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Dreamers – “Die Happy”

Dreamers, een Amerikaans pop-rock trio uit Manhattan, New York weet van geen ophouden en komt weer op de proppen met een nieuwe single “Die Happy”. Deze nieuwe single is de eerste van hun derde opeenvolgende ep na Launch en Fly vorig jaar. Daarmee zal hun ep trilogie dan ook compleet zijn en kunnen we uitkijken naar een nieuw album. In Amerika wist deze band al het publiek te overtuigen met hun smaakmakende muziek en het is ons enkel een vraag wanneer ze hetzelfde zullen doen langs onze kanten.

Zoals we kunnen verwachten van Dreamers is het een casual nummer waarbij je niet veel hoeft na te denken om ervan te kunnen genieten. Het nummer start met een erg frisse riff die direct wordt opgevolgd door de overheersende drum en de stem van zanger Nick die de tekst met veel gevoel en nodige intensiteit prachtig kan overbrengen. Je merkt wel dat er wat meer geëxperimenteerd werd met stemvervorming naar het einde toe en in de achtergrond is er ook wel wat meer gaande dan enkel gitaar & drum, maar gelukkig komt dit niet ten koste van de kwaliteit van het nummer. We zijn er zeker van dat fans van bands zoals The Vaccines en The Kooks nummers zoals deze zeker kunnen appreciëren!

WebsiteFacebookTwitterInstagram

23 februari 2019

About Author

Joren Vanhaverbeke


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief