Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Paloma Faith – “I’ve Gotta Be Me”

De Britse Paloma Faith bracht vorig jaar nog maar een vernieuwde versie uit van haar vierde album The Architect, maar loste deze week alweer nieuwe muziek. In 2009 bracht ze haar eerste album uit en scoorde sindsdien in België verschillende hits zoals “Changing” en “Lullaby”. In eigen land scoorde de zangeres al een stuk meer hits en dat leidt zo nu en dan tot een award. De vaak donkere teksten worden vergezeld door een heerlijke portie drama en een unieke stem. Dankzij die krachtige stem werd Paloma Faith al vergeleken met iconen als Amy Winehouse en Adele.

De strijkers aan het begin van “I’ve Gotta Be Me” geven meteen een royaal sfeertje aan het nummer. De strijkers gaan het hele nummer door en ook nu zorgt dit voor een hoog dramagehalte. Ook teksten als ‘I want to live, not merely survive’ zorgen hier opnieuw voor. We krijgen de indruk dat de focus bij “I’ve Gotta Be Me” vooral op de tekst ligt, want muzikaal is er niet veel bijzonders aan. Dit is zeker niet een van Paloma Faith haar beste nummers…

FacebookInstagram – Website

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek!

 

5 april 2019

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief