Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Laura Misch – “Blue Dot”

Laura Misch is een Britse zangeres en saxofoniste die vooral bekendheid verwierf aan de zijde van haar broer Tom Misch. Zo mocht ze in maart het voorprogramma spelen van haar broer in een uitverkochte AB Box. Daar liet ze al zien dat ze het publiek meekrijgt met haar muziek en dat zal met “Blue Dot” niet anders zijn.

Zoals we gewend zijn van de familie Misch is “Blue Dot” weer een heerlijk laidback, jazzy nummertje. Hiervoor gebruikt ze zelfs haar saxofoon niet, waarmee ze bewijst dat haar stem alleen al genoeg is om nummers naar een hoger niveau te tillen. Ze zingt over een blauwe stip die ze volgt zonder zelf te weten naar waar en waarom. Laat ons hopen dat die stip haar binnenkort naar ons landje leidt, maar met haar LP die binnenkort zal uitkomen, zal een bijhorende tour waarschijnlijk niet ontbreken

FacebookInstagram

5 april 2019

About Author

Joren Van der Plas


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief