Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Sean Paul, Gentleman en nog meer reggae en dancehall voor Couleur Café 2019!

Foto: Benjamin Streulens

Couleur Café is in zowat elke genre thuis en brengt elke zomer met hun gevarieerde line up weer het zonnetje in huis. Één van de meest geliefde genres op het Brusselse festival is bij uitstek reggae & dancehall en voor hen hebben we goed nieuws, want de zes nieuwe bevestigingen zijn zeker de moeite. Zo komt niemand minder dan dancehall-koning Sean Paul de ‘temperature’ meten en is het ook uitkijken naar de komst van de Duitse reggaester Gentleman, die wereldwijd tot de populairste reggae artiesten hoort. Verder is het uitkijken naar de passage van Hollie Cook, Kabaka Pyramid & The Bebble Rockers, Shayfeen & Madd en het populaire Amparanoia. Zeer degelijke lichting namen dus. Na de paasvakantie krijgen we bovendien de laatste namen.

Couleur Café gaat dit jaar door van 28 tot 30 juni 2019 in het Ossegempark onder het Atomium. Meer namen volgen, maar tickets zijn reeds te koop.

Overzicht per dag (nieuwe namen in het cursief)

Vrijdag 28 juni: Arp Frique – DVTCH NORRIS – Kabaka Pyramid & The Bebble Rockers – Kamasi Washington – Kojaque – Kokoroko – Mick Jenkins – NightLovell – Sean Paul – Xavier Rudd – Wizkid – Zwangere Guy

Zaterdag 29 juni: BCUC – Bombataz – Gentleman – Hamza – Hollie Cook – Inna De Yard – Niveau4 XXL – Oshun – Shayfeen & Madd – Tamino – Veence Hanao & Le Motel

Zondag 30 juni: Amparanoia – Glauque – Goran Bregovic – Isha – KOKOKO! – Martha Da’ro – Protoje – Rejjie Snow – Sampa The Goat – The Cat Empire – Tiken Jah Fakoly

4 april 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter