Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Wu-Lu – “Seven”

Ook wij ontdekken nog dagelijks nieuwe artiesten, maar zelden maakte iemand zo een diepe indruk op ons als Wu-Lu. De Zuid-Londenaar is goed bezig om uit te groeien tot een nieuw fenomeen in de hiphop scene dankzij zijn eigenwijze mix van jazz en hiphop. Zijn talent werd in ieder geval ook al opgepikt door Gilles Peterson en Bonobo. Het afgelopen jaar bracht hij met N.A.I.S. nog een sublieme ep uit, en op 25 april komt hij al met een opvolger. Op S.U.F.O.S. zal het topic familie (in de breedste zin van het woord) centraal staan, iets om naar uit te kijken dus. Met “Seven” kregen we nu al een ijzersterke voorbode van Wu-Lu.

“Seven” is misschien wel één van zijn toegankelijkste nummers tot nog toe, maar toch bezit het nummer nog een abstract en underground karakter. De single is voorzien van ruwe gitaren die mee de sfeer van het nummer bepalen en goddelijk goed passen bij de stem van Wu-Lu. De drumstukjes op “Seven” werden trouwens voorzien door de fenomenale black midi-drummer Morgan Simpson, die duidelijk ook zijn stempel op de Wu-Lu single weet te drukken. De jazz-akkoorden zorgen bovendien steeds weer voor een verrassend effect en smelten perfect samen met de hiphop vibe. Wu-Lu is nu al een ontdekking waarvan we vermoeden dat hij al snel een groter publiek zal kunnen aanspreken.

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

2027 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wu-Lu - "Daylight Song"

Wu-Lu is het muzikale project van Miles Romans-Hopcraft. Wu-Lu bracht met Ginga uit 2015 en LOGGERHEAD uit 2022 al twee volwaardige langspelers uit…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jung Kook - "Seven" (feat. Latto)

Sinds BTS’ pauze van vorig jaar brachten RM, j-hope en Suga (onder het alias Agust D) al elk een album uit, kreeg…
2022FeaturesInstagramUitgelicht

20 debuutalbums uit 2022 die je niet mocht missen

Als artiest heb je maar één kans om jezelf te bewijzen aan de buitenwereld. Althans, zo lijkt het toch, want er zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.