Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Warhola – “Sportkar”

© Lars Moereels

Sinds Oliver Symons in 2015 naar buiten kwam onder de naam Warhola, kijken we reikhalzend uit naar een eerste album van de eindeloos getalenteerde man. Dat album zal er niet in één release aankomen maar song per song met bijhorende visuals. Na “Girl”, “Promise” en “Glow” is het nu de beurt aan “Sportkar”. Hoewel de titel het doet vermoeden, gaat Warhola, integendeel tot dat andere project waar Symons deel van uitmaakt, niet in het Nederlands maar gewoon Engelstalig verder.

“Sportkar” is volgens de artiest zelf de perfecte afsluiter van een album, een nummer waarin alles vredevol samenkomt en wij kunnen daar alleen maar akkoord mee gaan. Ditmaal geen pompende beats, maar subtiele Bon Iver-gewijze elektronica ondersteund door de inmiddels bekende falsetto. Deze typerende stem zorgt ervoor dat het nummer niets van zijn magie verliest, ondanks dat het minder dansbaar is dan de gemiddelde Warhola. Deze magie wordt verder aangevuld door de bijhorende videoclip. Hierin getuigen jongeren over liefde en fungeert “Sportkar” als charismatische filmmuziek.

Met de eerder vernoemde singles en het in 2017 uitgebrachte “Jewels” aan zijn zij, vormt “Sportkar” de ep Young Loving, die de komende maanden aangevuld zal worden met nieuw materiaal om uiteindelijk tegen het einde van het jaar tot het langverwachte debuutalbum uit te groeien. Wij kunnen alvast niet wachten op de volgende singles.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

29 maart 2019

About Author

Simon Van Herzele


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter