Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Zara Larsson – “Don’t Worry Bout Me”

De Zweedse zangeres Zara Larsson is een van de pittigste zangeressen van het moment. Met haar tweede album  So Good in 2017 toonde ze dat ze een ravissante artieste is die de popwereld aan het dansen wilt krijgen. Nadat ze in 2008 de Zweedse versie van ‘Got Talent’ won, had Larsson al snel een platendeal op zak. “Uncover” werd haar eerste internationale hit waarmee ze de charts veroverde, maar het waren vooral haar uptempo popsongs die de afgelopen jaren met de aandacht gingen lopen. Dit jaar brengt ze haar derde album uit en gaat ze uitgebreid op tour als voorprogramma van Ed Sheeran. Het beloven drukke maanden te worden voor de zangeres.

Zara staat bekend voor power popsongs. Verrassend is het dus niet als we je vertellen dat ze dat doortrekt op haar nieuwe single “Don’t Worry Bout Me”, waar de meest catchy hooks elkaar opvolgen alsof het niets is. In vergelijking met de vorige release “Ruin My Life” blijft de nieuwe single nog meer hangen door de enorm aanstekelijke beat. We kunnen ons goed voorstellen dat het nummer al snel de heupen aan het bewegen zal krijgen op alle fuiven in je buurt, mits een leuke remix. We zijn benieuwd naar meer nieuws over het nieuwe album, een heuse tour komt er in ieder geval al aan.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

28 maart 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief